Seks shqipetar

________________________________________________________ I PARE EROTIKO-PORNOGRAFIK SHQIPTAR - RAGIPI.

ESHTE NJE VIDEOINCZIM I DOBET, I FORMATIT VHS, POR I MIRE PER TU SHIKUAR.

Komuniteti Forumi Virtual - Diskutime te ndryshme rreth aktualitetit shqiptar dhe boteror, Historise Shqiptare dhe Boterore, Arsimit etj.

Ne kete chat mund te hyni Me Telefon ose dhe Me Flash nga PC/Laptop.

Rregullat: - Obiektivi i ketij chat eshte argetimi, njoha si dhe bashkimi i shqiptareve anembane. Asnje vizitor nuk mund te reklamoje dhe propagandoje ne menyre te pa autorizuar. Moderatoret monitorojne mbarevajtjen e chat dhe raportojne tek Adminet. Anetaret VIP shtohen nga moderatore ose Admin pasi verifikohet qe kane te dhenat te sakta ne profil, jane aktiv, nuk kane probleme me stafin dhe user te tjere. Adminet kontrollojne mbarevajtjen, cilesine, respektimin e rregullave, krijojne partneritete me te tjere, propozojne moderatore, mund te bllokojne vizitor, raportojne tek administratori kryesore. Administratori kryesor eshte themeluesi i chat dhe koordinon punen me Adminet.

- Qellimi yne eshte tu ofrojme vizitoreve nje sherbim cilesor dhe argetues. Cdo vizitor shqip-foles eshte i lire te hyje ne kete chat. Asnje vizitor nuk mund te perdor fjalor banal ne publik. Merr propozime per moderator nga Adminet, zhvillon strategji. Emri juaj fshihet automatikisht nese nuk hyni per me shume se nje muaj.

tash e kuptova pas qenka nje fjal e then se njerzit po mujkan me jua kalu edhe shtazeve.

Chato u ndertua per arsye te kerkimit te vazhdueshem te bisedave dhe njohjeve online ne nje chat Shqiptar.Bernie excluding sex workers from his platform is him simply confirming what sex workers have been screaming about for over a year now.Not only are we being ignored, we are being targeted and killed.Bisedo ne Chat Shqiptar e argetohu me vajza dhe djeme nga Shqiperia & Kosova.Shijoni bisedimin ne Fajtori Chat tashme edhe nga telefoni ose tableta juaj, duke klikuar Mobile Friendly Bisedoni ne Chat Shqiptar me Femra ose ne Chat Shqiptar me Meshkuj nga Amerika, Anglia, Maqedonia, Greqia, Gjermania, Suedia, Serbia etj... Zgjidh nje Pseudonim Vajze ose nje Pseudonim Djali dhe argetohu ne Chat.

Leave a Reply

  1. local dating near north bay 28-Aug-2020 22:09

    Don't just glance at the pictures--read the article.

  2. who zooey deschanel dating 15-Jun-2020 17:06

    This is not an exhaustive list of changes in the proposed revision of USP chapter strongly recommend that compounding pharmacies review the revised chapter in order to determine how the potential changes could affect their practices.